Op 21 januari jl. zijn we gestart met de verkoop van de 68 woningen van ons project Wonen in de Meeuwen in Groningen. De inschrijving voor het project is op 14 februari om 10.00 uur gesloten.

Er is veel belangstelling voor dit project en sommige bouwnummers zijn veelvuldig gekozen. De toewijzing heeft inmiddels plaatsgevonden.

Alle kandidaten die een woning toegewezen hebben gekregen, worden benaderd. Degenen die niet ingeloot zijn, komen automatisch op de reservelijst. Er is geen volgorde op de reservelijst, indien een bouwnummer vrij komt wijzen wij opnieuw toe.

De potentiële kopers krijgen de komende weken de tijd om de reservering op de aan hen toegewezen woning definitief te maken. Uit de gesprekken kan uiteraard naar voren komen dat bepaalde kandidaten toch niet overgaan tot reservering van de woning. Dan zullen wij uiteraard de volgende kandidaten op de reservelijst alsnog benaderen.

Wellicht dat u alsnog voor de woningen in aanmerking wilt komen die nog beschikbaar zijn. Klik HIER om de nog beschikbare bouwnummers te bekijken.

Heeft u interesse in een nog beschikbaar bouwnummer? Schrijf dan nu in voor het bouwnummer van uw voorkeur!
Schrijf u in via de button ‘belangstelling’ rechts bovenaan. Heeft u al een account, dan kunt u ook direct met uw accountgegevens inloggen.

Mijn VanWonen
Zodra u uw account heeft geactiveerd of heeft ingelogd, komt u in ‘Mijn VanWonen’. In dit account kunt u via de button ‘online inschrijven’ uw interesse voor één of meerdere bouwnummers kenbaar maken in het online inschrijfformulier. Wanneer u ingeloot wordt, komt u in aanmerking voor een woning.

Alleen volledig ingevulde online inschrijfformulieren tellen als inschrijving. U ontvangt na uw inschrijving een bevestiging hiervan per e-mail. U kunt als geïnteresseerde slechts één keer inschrijven.

Deel deze pagina: