Pre-sale van de Meeuwen is gestart

Woont u binnenkort in de Meeuwen?

Pre-sale van de Meeuwen

De pre-sale van nieuwbouwproject De Meeuwen is gestart. Het project is nog in ontwikkeling. De getoonde impressies en schetsen zijn slechts om u een indruk te geven van het beoogde eindresultaat. Hieraan mogen geen rechten worden ontleend.

In de pre-sale fase is het al wel mogelijk om een woning van uw voorkeur te reserveren. U schrijft zich in op basis van uitsluitend verstrekte online informatie indicatieve koopsommen. De pre-sale fase geeft u alvast de tijd om u te oriënteren op de woning en financieringsmogelijkheden.

Wij zijn in de afrondende fase van het ontwikkeltraject. De architect heeft het voorontwerp afgerond en het bouwteam is nu bezig met het opstellen van het definitieve ontwerp, het uitwerken van de installaties en het selecteren van de showrooms voor keuken, sanitair en tegelwerk. Daarna start het uitwerken van de stukken voor de omgevingsvergunning en de verkoopstukken.

Vanaf nu inschrijven voor het bouwnummer van uw voorkeur tot 14 februari!
Schrijf u in via de button ‘belangstelling’ rechts bovenaan. Heeft u al een account, dan kunt u ook direct met uw accountgegevens inloggen.

Mijn VanWonen
Zodra u uw account heeft geactiveerd of heeft ingelogd, komt u in ‘Mijn VanWonen’. In dit account kunt u via de button ‘online inschrijven’ uw interesse voor één of meerdere bouwnummers kenbaar maken in het online inschrijfformulier. Wanneer u ingeloot wordt, komt u in aanmerking voor een woning.

Alleen volledig ingevulde online inschrijfformulieren tellen als inschrijving. U ontvangt na uw inschrijving een bevestiging hiervan per e-mail. U kunt als geïnteresseerde slechts één keer inschrijven. Dubbele inschrijvingen worden uitgesloten.

Reservering
De pre-sale eindigt op 14 februari om 10.00 uur. Daarna gaan wij aan de kandidaten die hebben deelgenomen aan de pre-sale een woning toewijzen. Met deze kandidaten volgt een persoonlijk gesprek waarin we de voorlopige tekeningen laten zien en kijken we alvast samen naar de indeling en de woonwensen. De woning wordt exclusief voor degenen die ingeloot zijn gereserveerd. Dit is voor een periode van maximaal 4 maanden en hiervoor wordt een vergoeding van € 500,- inclusief BTW betaald. Vervolgens kunnen we alvast aan de slag met uw woonwensen die u in het gesprek hebt aangegeven. Waar mogelijk gaan wij die doorvoeren in het ontwerp, zodat de woning van uw keuze helemaal uw thuis wordt!

Zodra de verkoopstukken gereed en de definitieve verkoopprijzen bekend zijn, wordt de documentatiemap aan u overhandigd en kunnen de contractstukken worden getekend. Indien u tot koop van de woning over gaat, wordt de reserveringsvergoeding verrekend met de koopsom.

Deel deze pagina: