Type 2c - bouwnummer 44

Hoekwoning

Beschrijving Type 2c - bouwnummer 44

Type 2C, blok 5, bouwnummer 44

Nabij het Winschoterdiep, gelegen tussen de Europaweg en de Barkmolenstraat, worden 68 koopwoningen en 17 vrije sector huurwoningen gerealiseerd. De plek is echt uniek te noemen; in een gezellig buurtje in de populaire wijk Oosterpoort, nabij uitvalswegen en op loopafstand van de binnenstad van Groningen.

Op de rechter hoek van blok 5 is deze speelse HOEKWONING gelegen. Aan de achterzijde grenst de tuin direct aan de wadi, een mooie ruime groenstrook die naast wateropvang ook voorziet in een natuurlijke speelplek voor de kinderen.
De woning heeft een berging in de achtertuin van 5 m2. De tuin is circa 33 m2 en ligt op het noordoosten.

Indeling:
Entree, meterkast, toiletruimte met hangtoilet en een tuingerichte woonkamer van circa 25 m2 met dubbele tuindeuren. De keuken (zonder keukeninrichting) bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is circa 10 m2.
Op de eerste verdieping worden 2 slaapkamers (circa 9 en 13 m2) en een badkamer van circa 7 m2 voorzien van een inloopdouche, ?wastafel van 1 meter breed met 2 kranen en hangtoilet gerealiseerd.
Op de tweede verdieping is een grote slaapkamer van circa 17 m2 te vinden alsmede de berg- en techniekruimte waar ook de wasmachine en droger aangesloten kunnen worden. Optioneel is op deze woonlaag een dakterras of uitbouw aan de achterzijde van de woning te realiseren.


Algemeen:
Uiteraard worden de uitstekend ge?soleerde woningen gasloos gebouwd en voorzien van een warmtepomp met grotendeels vloerverwarming.
Daarnaast zullen alle huizen worden voorzien van een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Bij dit systeem wordt continu frisse buitenlucht in alle kamers ingeblazen, zodat het niet nodig is om de ramen open te zetten voor ventilatie. In de winter wordt de buitenlucht ook nog eens voorverwarmd wat extra energie bespaart. Verder wordt de woning voorzien van geluidswerend glas. Dit alles zorgt ervoor dat u in de woning geen hinder ondervindt van het verkeersgeluid. Het hemelwater wordt afgevoerd in de wadi middels een infiltratiesysteem. De stoere gevels van bakstenen worden voorzien van rijke detaillering. Een prachtig beeld!
Deel deze pagina:

Kavelkaart De Meeuwen - Type 2c bnr. 44

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart