Type 5a - bouwnummer 24

Hoekwoning

Beschrijving Type 5a - bouwnummer 24

Type 5A, blok 2, bouwnummer 24

Nabij het Winschoterdiep, gelegen tussen de Europaweg en de Barkmolenstraat, worden 68 koopwoningen en 17 vrije sector huurwoningen gerealiseerd. De plek is echt uniek te noemen; in een gezellig buurtje in de populaire wijk Oosterpoort, nabij uitvalswegen en op loopafstand van de binnenstad van Groningen.

Op de rechter hoek van blok 2 is deze riante HOEKWONING gelegen. Aan de achterzijde heeft u toegang tot de wadi, een mooie ruime groenstrook die naast wateropvang ook voorziet in een natuurlijke speelplek voor de kinderen.
De woning heeft een inpandige berging van ruim 9 m2 aan de voorzijde van het huis. De tuin is circa 56 m2 en ligt op het zuidwesten.

Indeling:
Entree aan de zijkant, meterkast, toiletruimte met hangtoilet, inpandige berging en een woonkeuken (zonder keukeninrichting) van maar liefst 28 m2. De woonkamer is op de 1e verdieping te vinden en is door de vele grote raampartijen erg licht hetgeen een prettige woonsfeer biedt. Vanuit de woonkamer is het dakterras te bereiken. De woonkamer is ruim 44 m2 groot.
Bijzonder aan de woningen in blok 2 is dat deze een halve meter hoger plafond hebben op de begane grond en eerste verdieping. Dit geeft een bijzondere woonbeleving!
Op de 2e verdieping worden 2 slaapkamers (circa 9 en 10 m2) en een badkamer van circa 7 m2 voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel en hangtoilet gerealiseerd. Optioneel kunt u op deze verdieping voor een dakterras kiezen.
Op de derde verdieping is één riante slaapkamer van bijna 20 m2 te vinden alsmede de bergruimte waar ook de wasmachine en droger aangesloten kunnen worden.

Algemeen:
Uiteraard worden de uitstekend geïsoleerde woningen gasloos gebouwd en voorzien van een warmtepomp met grotendeels vloerverwarming. Daarnaast zullen alle huizen worden voorzien van een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning en zonnepanelen. Het hemelwater wordt afgevoerd in de wadi middels een infiltratiesysteem. De stoere gevels van bakstenen worden voorzien van rijke detaillering. Een prachtig beeld!

 
Deel deze pagina:

Kavelkaart De Meeuwen - Type 5a bnr. 24

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart