Type 2c - Hoekwoning

Beschrijving Type 2c

Type 2C, blok 5, bouwnummer 44

Nabij het Winschoterdiep, gelegen tussen de Europaweg en de Barkmolenstraat, worden 68 koopwoningen en 17 vrije sector huurwoningen gerealiseerd. De plek is echt uniek te noemen; in een gezellig buurtje in de populaire wijk Oosterpoort, nabij uitvalswegen en op loopafstand van de binnenstad van Groningen.

Op de rechter hoek van blok 5 is deze speelse HOEKWONING gelegen. Aan de achterzijde grenst de tuin direct aan de wadi, een mooie ruime groenstrook die naast wateropvang ook voorziet in een natuurlijke speelplek voor de kinderen.
De woning heeft een berging in de achtertuin van 5 m2. De tuin is circa 33 m2 en ligt op het noordoosten.

Indeling:
Entree, meterkast, toiletruimte met hangtoilet en een tuingerichte woonkamer van circa 25 m2 met dubbele tuindeuren. De keuken (zonder keukeninrichting) bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is circa 10 m2.
Op de eerste verdieping worden 2 slaapkamers (circa 9 en 13 m2) en een badkamer van circa 7 m2 voorzien van een inloopdouche, wastafel van 1 meter breed met 2 kranen en hangtoilet gerealiseerd.
Op de tweede verdieping is een grote slaapkamer van circa 17 m2 te vinden alsmede de berg- en techniekruimte waar ook de wasmachine en droger aangesloten kunnen worden. Optioneel is op deze woonlaag een dakterras of uitbouw aan de achterzijde van de woning te realiseren.


Algemeen:
Uiteraard worden de uitstekend ge
Deel deze pagina:

Kavelkaart De Meeuwen - Type 2c

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Prijslijst type Type 2c

Swipe voor alle kolommen
Alle woningen zijn verkocht.

Ander aanbod van De Meeuwen bekijken

Bekijk het volledige aanbod