Type 4c - Hoekwoning

Beschrijving Type 4c

Type 4C, blok 4, bouwnummer 43

Nabij het Winschoterdiep, gelegen tussen de Europaweg en de Barkmolenstraat, worden 68 koopwoningen en 17 vrije sector huurwoningen gerealiseerd. De plek is echt uniek te noemen; in een gezellig buurtje in de populaire wijk Oosterpoort, nabij uitvalswegen en op loopafstand van de binnenstad van Groningen.
Op de rechter hoek van blok 4 is deze riante HOEKWONING gelegen. Aan de achterzijde grenst de tuin aan de Barkmolenstraat met het zicht op de reeds bestaande woningen. . De woning heeft een inpandige berging van ruim 8 m2 aan de voorzijde van het huis. De tuin ?ligt aan de achter- en zijkant van de woning, is in totaal ruim 75 m2 groot en ligt op het zuidwesten.

Indeling:
Entree aan de zijkant, meterkast, toiletruimte met hangtoilet, inpandige berging en een woonkeuken (zonder keukeninrichting) van maar liefst 29 m2. De woonkamer is op de 1e verdieping te vinden en is door de vele grote raampartijen erg licht hetgeen een prettige woonsfeer biedt. De woonkamer is 45 m2 groot.
Op de 2e verdieping worden 2 slaapkamers (circa 10 en 14 m2) en een badkamer van circa 6 m2 voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel en hangtoilet gerealiseerd. De overloop is van een dusdanig formaat dat hier een mooie werkplek of speelruimte te realiseren is.
Op de derde verdieping zijn ook 2 slaapkamers (circa 11 en 18 m2) te vinden alsmede de bergruimte waar ook de wasmachine en droger aangesloten kunnen worden.

Algemeen:
Uiteraard worden de uitstekend ge?soleerde woningen gasloos gebouwd en voorzien van een warmtepomp met grotendeels vloerverwarming. Daarnaast zullen alle huizen worden voorzien van een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Bij dit systeem wordt continu frisse buitenlucht in alle kamers ingeblazen, zodat het niet nodig is om de ramen op te zetten voor ventilatie. In de winter wordt de buitenlucht ook nog eens voorverwarmd. Verder wordt de woning voorzien van geluidswerend glas. Dit alles zorgt ervoor dat u in de woning geen hinder ondervindt van het verkeersgeluid. Het hemelwater wordt afgevoerd in de wadi middels een infiltratiesysteem. De stoere gevels van bakstenen worden voorzien van rijke detaillering. Een prachtig beeld!
Deel deze pagina:

Kavelkaart De Meeuwen - Type 4c

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Prijslijst type Type 4c

Swipe voor alle kolommen
Alle woningen zijn verkocht.

Ander aanbod van De Meeuwen bekijken

Bekijk het volledige aanbod