Type 6 - Hoekwoning

Beschrijving Type 6

Type 6, blok 1, bouwnummer 1

Nabij het Winschoterdiep, gelegen tussen de Europaweg en de Barkmolenstraat, worden 68 koopwoningen en 17 vrije sector huurwoningen gerealiseerd. De plek is echt uniek te noemen; in een gezellig buurtje in de populaire wijk Oosterpoort, nabij uitvalswegen en op loopafstand van de binnenstad van Groningen.

Op de linker hoek van blok 1 is deze riante HOEKWONING gelegen. Aan de achterzijde grenst de tuin direct aan de wadi, een mooie ruime groenstrook die naast wateropvang ook voorziet in een natuurlijke speelplek voor de kinderen.
De woning heeft een inpandige berging van bijna 8 m2 aan de voorzijde van het huis. De tuin is circa 7 bij 6 meter en ligt op het zuidwesten.

Indeling:
Entree aan de zijkant, meterkast, toiletruimte met hangtoilet, inpandige berging en een woonkeuken (zonder keukeninrichting) van maar liefst 29 m2. De woonkamer is op de eerste verdieping te vinden en heeft door de enorme glaspartij een mooi uitzicht en is evenals de keuken erg licht. De woonkamer is maar liefst 43 m2 groot.
Op de tweede verdieping worden 2 slaapkamers (circa 8 en 12 m2) en een badkamer van circa 6 m2 voorzien van een inloopdouche, wastafel van 1 meter breed met 2 kranen en hangtoilet gerealiseerd. Optioneel kunt u op deze verdieping voor een dakterras kiezen.
Op de derde verdieping zijn ook 2 slaapkamers (circa 8 en 12 m2) te vinden alsmede de bergruimte waar de technische installaties staan en ook de wasmachine en droger aangesloten kunnen worden.

Algemeen:
Uiteraard worden de uitstekend ge
Deel deze pagina:

Kavelkaart De Meeuwen - Type 6

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Prijslijst type Type 6

Swipe voor alle kolommen
Alle woningen zijn verkocht.

Ander aanbod van De Meeuwen bekijken

Bekijk het volledige aanbod